If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 nejlepších hráčů Sparty dle FIFA 18

Hodnocení příliš neodpovídá.

Úmysl to byl docela dobrý, těžící z oficiální licence na Spartu Praha v aktuálním ročníku FIFA 18 (Alza.cz), jediného domácího klubu, který se tím může pyšnit, k neradosti Slavie či Plzně.

Jenže ten, kdo hodnocení fotbalistů ve hře určuje a posléze na základě toho dnes publikoval žebříček deseti nejlepších hráčů na oficiální homepage EA Sports, je zřejmě trochu mimo.

Ač se v domácí HET lize bude hrát už 8. kolo, data ve FIFA 18 jsou bohužel dost nepřesná: Lukáš Vácha byl poslán na hostování do Liberce, zatímco Marc Janko si už delší čas hledá nové angažmá.

Mezi hráči Sparty naopak podivně chybí nejdražší posila Ben Chaim (případně Plavšič), zatímco jiní jsou na dlouhou dobu zraněni (Semih Kaya) nebo prakticky vůbec nehrají (Rio Mavuba), navzdory umístění vysoko v žebříčku, v němž asi fanoušci nebudou souhlasit ani s umístěním Davida Lafaty až na osmém místě. Posuďte sami níže - člověk by čekal mnohem přesnější a aktuálnější data, když už se hra všude chlubí oficiální licencí na nejslavnější český klub:

10. Georges Mandjeck
9. Michal Kadlec
8. David Lafata
7. Semih Kaya
6. Lukáš Mareček
5. Lukáš Vácha
4. Marc Janko
3. Rio Mavuba
2. Jonathan Biabiany
1. Tomáš Rosický

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

FIFA 18

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments