If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 22. září

Rychle a zběsile hrou, Denuvo v Sonic Forces, trial FIFA 18, animátoři z Bohemky...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Předplatitelé služeb EA Access a Origin Access mohou od včerejška hrát zkušební desetihodinovou verzi FIFA 18 se singleplayerem i multiplayerem. FIFA 18 na Switch zabere 18 GB.

- Tvůrci Project CARS 2 ze Slightly Mad Studios pravděpodobně dělají oficiálně licencovanou hru dle filmů The Fast and Furious, se kterou chtějí zadupat NFS od EA do země. Má jít o šestiletou spolupráci s předním hollywoodským studiem. Poslední díl filmu The Fate of the Furious z letošního jara se odehrával v kubánské Havaně (již ho lze shlédnout v letadlech Qatar Airways i na nové lince Praha - DOHA), ukázka závodu:

Cover image for YouTube video

- Zpětně kompatibilní jsou nyní na Xbox One čtyři hry ze série Halo (služba Games on Demand): Halo 3, Halo 3: ODST Campaign Edition, Halo 4 a Halo: Combat Evolved Anniversary (u něj jen disková verze).

- Konzolové hry hraje v Číně přes 10 milionů lidí, přičemž do roku 2021 se má jejich počet zdvojnásobit, praví analytická firma.

- Pillars of Eternity 2 vydá neznámý malý distributor Versus Evil (namísto Paradoxu jako u jedničky) někdy na začátku 2018.

- Call of Duty WW2 bude mít na Xbox One X nějaká vylepšení, prozradil obal:

- I v Sonic Forces bude DRM Denuvo, praví Steam, zato naopak v PC verzi nenajdete bonusový kostým z Persona kvůli Atlusu.

- GamesIndustry vyhlásili nejlepší zaměstnavatele v britském herním průmyslu: jsou mezi nimi Creative Assembly, Criterion, Playground Games, Twitch či Unity Technologies.

- Absolver se stal nejrychleji prodávanou hrou Digital Devolver, když se od vydání 29. srpna na PC a PS4 prodalo už čtvrt milionu kusů.

- Ocenění pro excelenci na Japan Game Awards 2017 vyhrálo Horizon Zero Dawn:

- The Witness (původně PS4/PC) je nyní dostupné už i pro iPhone a iPad, vyžaduje iOS10, zabere 2,3 GB a stojí tři stovky.

- Repríza posledního dílu TV pořadu Re-Play z minulé soboty: Historie Quake, Quake Champions dojmy, Life is Strange: Before The Storm a Destiny 2:

Cover image for YouTube video

- Expedice krabicovek a digitálky zimní NieR Automata už podle Square Enix překonaly dva miliony kusů. Oslavují to nyní slevou 35 procent.

- Na Xboxu jsou zase v až šedesátiprocentní slevě hry ze série Far Cry.

- Square Enix zjišťují, jestli by dokázali rozběhnout Final Fantasy 15 na Switch prostřednictvím Unreal Engine.

- Fotka všech animátorů z Bohemia Interactive Studia, kteří dělají na Arma, DayZ atd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments