If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 25. září

Engine The Evil Within 2, dabér Zaklínače 4, rozlišení DOOM, tváře Assassina, upřímně o Destiny 2..

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- The Evil Within 2 kupodivu pohání engine vlastní výroby, nazvaný STEM, který částečně čerpá z id Tech, na němž byla jednička.

- Crash Bandicoot na PS4 se už celosvětově prodalo 2,5 milionu kusů, odtajnil analytik.

- Animace tváří v Assassins Creed Origins ještě nejsou hotovy, stále se vylepšují, řekl šéf tvůrců, který také zdůraznil, že momentálně předváděné verze hry neodpovídají současnému stavu vývoje (jsou starší), takže není třeba se bát, že za měsíc hra vyjde v této podobě.

Cover image for YouTube videoAssassin's Creed Origins - NEW Interview with Ashraf Ismail @ PAX

- Po řadě spekulací bylo konečně objasněno, v jakém rozlišení běží DOOM na Switch: jen 720p (platí pro režim v doku i coby přenosné zařízení). Separátní download multiplayeru bude mít 9 GB, nevešel se totiž na cartridge. Bethesda jinak řekla, že její podpora Switch nekončí pouze třemi hrami.

- Dabér Zaklínače 3 se nechal slyšet, že by se rád podílel i na Cyberpunk 2077, klidně by bral i pouhý easter-egg. O čtvrtém dílu fantasy RPG ale zatím nic neví, prozradil Doug Cockle na přednášce na EGX.

- Videosrovnání Final Fantasy 9 na PS1 a PS4:

Cover image for YouTube videoFinal Fantasy IX PS1 vs PS4 Graphics Comparison

- Randy Pitchford z Gearboxu vtipkuje, že k realizaci konverze Borderlands pro Switch by potřeboval milion retweetů. Zatím jich nasbíral 23 tisíc. Že by už něco bylo jistého?

- Microsoft slíbil, že nejpozději do listopadového startu Xbox One X ukáže supersampling, který má vylepšit kvalitu textur a obrazu i na Full HD televizích.

- Upřímný trailer na Destiny 2:

Cover image for YouTube videoDESTINY 2 (Honest Game Trailers)

- Na vylepšování nejen příběhu Final Fantasy 15 se bude pracovat ještě po příští rok, čili posledním DLC podpora hry neskončí, těšit se máme na příběhy dalších postav.

- Naopak končí podpora Dead or Alive 5 - poslední přídavek (už sedmý Season Pass) vyjde v prosinci, pak se tvůrci přesunou na příští projekt. Mít hru se všemi rozšířeními by vás nyní stálo neuvěřitelných 633 dolarů. F2P verze hry má 10 milionů downloadů.

- Kde se před lety ženil a koho si bral producent Mass Effect Andromeda, Michael Gamble - zjevně Karibik:

- Square Enix se inspirovali EA a též by rádi vnímali hry coby službu, což znamená větší znovuhratelnost, více DLC a lepší podporu streamování.

- Souběžný počet hráčů na Steamu opět o něco stoupl, novým rekordem je 15,4 milionu.

- Killer Instinct bude na X1X první bojovou hrou, která podporuje 4K a 60fps, zjistili Digital Foundry.

- Inside od studia Playdead míří na Switch.

- Nahrávka prezentace portu Resident Evil Revelations pro Switch z TGS2017:

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments