Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 26. září

Mezigenerační Just Cause 4?, kostýmy Street Fighter, hitparáda, co-op fantasy Valve, pre-load bety CoD...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Švédští Avalanche Studios nabírají posily pro nějaký "mezigenerační projekt" (rozumějte pro PS4 a PS5 zároveň) - že by Just Cause 4?

- Valve kdysi dělali i na fantasy kooperativní příběhovou akci pro čtyři hráče (upřednostněnou před podobným Left 4 Dead 3), vyplynulo též z portfolia grafika jménem Drew Wolf. Takhle měla vypadat, další koncepty na linku.

- Mass Effect Andromeda bylo na Amazonu zlevněno už jen na tři stovky korun (13 dolarů).

- Spočítáte, kolik hlav je na společné fotce studia Red Storm (spolutvůrci The Division) s tričky "Jsme UbiSoft"?

- Kolik místa si připravit na Call of Duty WW2? Na Xboxu to bude 45 GB. Od včerejška mimochodem lze pre-loadovat 14 GB velkou PC betu ze Steamu, která začne až 29. září. Jinak listopadový Sonic Forces si vystačí jen s 16 GB prostoru.

- Spooky Pack předčasně přináší do Planet Coaster halloweenskou tématiku: nové atrakce, části scenérií, netopýry, kostlivce i dýňové masky. Cena 11 dolarů.

Watch on YouTube

- Halloweenský obsah dnes dostane i Street Fighter 5, konkrétně jde o nové kostýmy, novou úroveň s hradem či novou hudbu na pozadí. V prodeji jednotlivě vždy po 4 eurech.

- Britská hitparáda prodejnosti krabicovek za minulý týden, kdy se prodalo celkem 250 tisíc kusů her: Project CARS 2 s tříčtvrtinovým propadem oproti jedničce nedokázali sesadit z trůnu Destiny 2 (jeho digitální odbyt prý tvoří 30 procent), bojovka Marvel vs Capcom Infinite debutuje až na 12. místě.

- Ve Francii je oproti tomu nejprodávanější NBA 2K18 a následuje ho PES 2018.

- Jsou Lawbreakers zatím největším fiaskem letošního roku? Podle grafu s 19 aktivními hráči by to tak šlo nazvat.

- Výstavu Tokyo Game Show 2017 navštívilo 254 tisíc návštěvníků, o 20 tisíc méně než loni.

- Rekordní účast naopak hlásí EGX pořádané naší sítí, kam si koncem minulého týdne našlo cestu skoro 80 tisíc lidí. Zahrát si mohli na 200 her, z nichž mnohé ještě dosud nevyšly, jako Call of Duty: WW2 či Assassins Creed Origins.

- Přehled nových exotických zbraní z updatu 1.8 pro The Division:

Watch on YouTube

- 2K měli údajně tlačit na web The Sixth Axis, aby odstranil recenzi NBA 2K18 s hodnocením 3/10 kvůli mikrotransakcím, později to však bylo nazváno jen "výzvou k přehodnocení protestního skóre".

- Před deseti lety vyšlo Halo 3 na Xbox 360, studio Sucker Punch (autoři Infamous) zase brzy oslaví dvacáté narozeniny.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments