Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 28. září

GTA 5 stále jedničkou v ČR, figurky Rainbow Six, trofeje NFS, appka Battle.net...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- Martin Schovanec z Xzone odhalil data z neveřejného auditu GfK, že "za posledních 11 měsíců je GTA5 každý měsíc v TOP3 nejprodávaněších her na PS4 v ČR, povětšinou první". Na čtyři roky starou hru úctyhodný výkon.

- Výčet trofejí z Need for Speed Payback.

- UbiSoft začal prodávat figurky celého týmu z Rainbow Six Siege, každá stojí pětistovku.

- EA doufají, že lidé si nejprve Switch verzi FIFA 18 osobně zahrají, než aby ji pouze srovnávali s verzemi pro ostatní platformy - dle nich prý jde o nejlepší přenosný fotbal (ještě aby říkali něco jiného), ale na propagačních obrázcích nevypadá zrovna nejlépe.

- Angry Joe zhodnotil bojovku Marvel vs Capcom Infinite, které se v Japonsku za úvodní týden prodalo jen osm tisíc kusů.

Watch on YouTube

- Steam Days, sraz pro vývojáře her letos Valve pořádat nebudou, nejspíš ani příští rok, důvodem může být to, že nebyly nějaké překotné změny v technologii Steamu.

- Vyšla aplikace Battle.net pro Android a iOS, umožňuje zůstat ve spojení s přáteli z her i na pochodu, či sledovat, které hry právě hrají.

- Komunita okolo Destiny vybrala 500 tisíc dolarů na pomoc obětem hurikánu Harvey na jihu USA.

- Obohaťte vaši herní výzbroj o nový ovladač Patrol Tech pro Xbox One, stojí však skoro dva tisíce korun:

- Super Mario Odyssey běží v rozlišení 900p, když je v doku Switche.

- Warner Bros nakonec dají vzpomínkové DLC, které má uctit zemřelého výkonného producenta Shadow of War (Mike 'Forthog' Forgey), zcela zdarma a pouze přispějí jeho rodině. Původně ho chtěli prodávat za pár dolarů a za každý nákup přispět částkou na účet, ale to by dělalo potíže s legislativou v některých ze 241 teritorií, kde bude ke stažení.

- Moderátor Geoff Keighley hned otestoval rozšířený počet znaků na Twitteru informacemi o chystané akci The Game Awards na prosinec.

Read this next