Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem XXL - středa, 4. října

Stardock Humble Bundle, mobilní Hra o trůny, Halo pro VR, narozky Homeworldu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Strategie od Stardocku vévodí nové akci na Humble Bundle, kde lze získat např. Galactic Civlizations 3, Sins of a Solar Empire: Rebellion či Fallen Enchantress.

- Toto není teaser na další řadu Game of Thrones, nýbrž tématické strategické MMO s dobýváním rivalů pro mobily, pro něž ho Warner Bros. vypustí 19. října. Za vývojem stálo studio Turbine úzce spolupracující s HBO.

Watch on YouTube

- Na nové VR hře tvůrců Left 4 Dead a Evolve momentálně dělá třicetičlenný tým.

- Minihra Halo: Recruit pro virtuální realitu 17. října zdarma, podporována mají být zařízení Windows Mixed Reality. Vnímejme to jako takový pokus 343 Industries o převedení slavné série do VR, něco jako loňské světelné meče ve VR pro HTC Vive.

- O prodloužení konzolové exkluzivity PlayerUnknown's Battlegrounds dle Bloombergu jedná s tvůrci Microsoft, aby tak zabránil, resp. pozdržel spekulovanou konverzi tohoto bestselleru (už s 13 miliony kusů) pro PS4.

- Homeworld slaví 18. narozeniny a Relic při této příležitosti připravil výroční wallpaper:

- Skyrim na Switch zabere 14 GB.

- Známe i velikost Dragons Dogma Dark Arisen na PS4, vystačí si se 17 GB místa.

- Blizzard vábí na halloweenskou událost do Overwatch, která má začít už 10. října a lze očekávat nové skiny postav, intra či emotes:

- Šéf tvůrců Final Fantasy 14 by si přál, aby hra vydržela být populární aspoň deset let jako třeba World of Warcraft. Zatím je v provozu čtyři roky.

- Microsoft to vzdal: pochopil, že s vlastní službou Groove Music pro streamování hudby neprorazí a raději ji zabíjí, aby uvolnil místo Spotify. Její zánik nastane na Silvestra letošního roku.

- Demo Yakuza Kiwami 2 v Japonsku v listopadu.

- Osobnost, která mimojiné uváděla PS4 konference či oznamovala spolupráci s Hideo Kojimou, opouští Sony. Andrew House, boss PlayStation, se s firmou loučí po velmi úspěšných 27 letech, nastal prý čas na postavení se novým výzvám. Jeho nástupcem v roli prezidenta a CEO se okamžitě stal dosavadní zástupce, Tsuyoshi 'John' Kodera.

- Venku je první patch pro FIFA 18, který řeší zejména brankáře a také dělá střelbu o něco obtížnější.

- K dispozici je též druhá epizoda druhé řady adventurního Batmana - The Enemy Within. Podle GameSpotu (8/10) je to zajímavé nové uchopení Harley Quinn a vaše volby mají váhu, ale zamrzí absence vyšetřování a postava Alfreda.

- Listopadové číslo Game Informeru s Dragon Ball FighterZ.

Watch on YouTube

Read this next