Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nový spot na Call of Duty WW2

+ počet map, PC verze, cheateři.

O víkendovou multiplayerovou betu na PC byl podle počtu hráčů velký zájem, ačkoli se v ní našli i první podvodníci, sázející mimojiné na aimboty.

Watch on YouTube

Sledgehammer Games a Activision to nicméně nakoplo v tom, aby ve stejné intenzitě pokračovali v propagaci plné verze Call of Duty WW2 (Alza.cz, která tu bude přesně za měsíc. Výsledkem je nový spot:

V době uvedení má mít hra celkem deset MP map, z nichž čtyři známe z bet (Pointe du Hoc, Ardennes, Gibralter, Aachen). Pátá mapa byla odhalena na Gamescomu (Flak Tower) a ty zbylé jsme se nyní dozvěděli z názvů v menu: Battleship, Cannon Farm, Carentan, France Village a London. Pokud by se tento počet finálně potvrdil, bylo by to nejméně v sérii, navíc jedna z těchto deseti map je přístupná exkluzivně jen pro ty s Pro Edition. Nicméně časem to samozřejmě spraví placené přídavky...

Na PC verzi hry si jinak prý studio Raven Software dává pořádně záležet: "Atmosféra druhé světové války se pro PC komunitu výborně hodí. Ne vždy tomu tak bylo u minulých dílů série," komentoval to Dwight Luetscher, jeden ze šéfů studia. PC verze prý bude ta, kde hra naplno rozkvete. Letos se prý snaží, aby ze sebe vymáčkli maximum a kvalitou portu CoD uhranuli PC hráče.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: WW2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments