Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Překlad ELEX až dodatečně, podzimní plán Comgadu

Včetně Black Mirror a Outcast.

Domácí distributor Comgad nás dnes potěšil poskytnutím vydavatelského plánu na celou podzimní sezonu. Jaké hlavní novinky z něj vyplývají?

Že ta avizovaná oficiální lokalizace pro PC verzi brzkého RPG ELEX (Alza.cz) nebude hotova na den vydání, nýbrž až formou pozdějšího patche k downloadu. Důvodem má být pozdní dodání textů na překlad, takže teď nemáme počeštěnou ani review-verzi. Zahraniční vydavatel na náš včerejší dotaz uvedl, že by měla být připravena do konce roku, tiskovka praví do pár dnů po premiéře.

Nepotěší ani to, že Spintires MudRunner bude koncem října pouze v angličtině, přitom předchůdce obsahoval české titulky. Ty naopak najdete v Platinovém rozšíření Farming Simulator 2017 či datadisku Nové Mexiko pro American Truck Simulator, což se bere spíš jako samozřejmost.

Nenápadnými, leč pro hardcore hráče atraktivními tituly v lineupu Comgadu jsou rebootovaná adventura Black Mirror (27. listopadu, zde bychom si vsadili na odsun) a další reboot Outcast - Second Contact od BigBen Interactive (listopad), u nějž jsme dosud počítali jen s digitálkou.

Prosincové Spellforce 3 či říjnové konzolovky RAID World War 2 se budou muset obejít bez lokalizace, zato bude přítomna v Seven: The Last Days Gone od IMGN.pro: "Jako mistrovský zloděj, kterého posedl prastarý, česky mluvící démon, budete slídit v nehostinném světě plném záhadné technologie a pověr z období temna ve hře, na které se podíleli někteří z tvůrců kultovního Zaklínače."

Závěrem citujeme tiskovku Comgadu:

Read this next