Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - úterý, 10. října

Velikost Wolfa 2, odchody z herních webů i Cyberpunku, omluva Telltale, Cuphead masochisté..

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Otevřená beta Star Wars Battlefront 2 byla prodloužena o dva dny, tzn. do večera 11. října.

- Nový artwork z Beyond Good and Evil 2 zachycuje asi jednoho nebezpečného piráta:

- Kolik místa si připravit na Wolfenstein 2? Dle Xbox Marketplace to bude 47 GB.

- Cyberpunk 2077 přišel o klíčové vývojáře: hlavní designér Mateusz Piaskiewic přeběhl z CD Projektu Red do Flying Hog (předtím dělal v Treyarch na Black Ops 3). Utekl také senior producent hratelnosti Derek Patterson, který zakotvil v Techlandu.

- Domácí herní weby zažívají (po nedávné rošádě na Hrej a přiznaném selhání donate systému na Z.) další dva významné odchody: Petr Poláček opouští pozici šéfredaktora Games (nově ředitel všech neherních redakcí v internetovém vydavateli), zatímco jiný veterán Martin Bach přechází z Tiscali do oceňované firmy Prusa Research zaměřené na vývoj 3D tiskáren. Přejeme oběma hodně úspěchů v novém působišti mimo hry.

- Cuphead je podle kreativního mozku Naughty Dog, Neila Druckmanna, hrou pro masochisty, a právě proto se mu zamlouvá.

- Letmo představen vůz Acura NSX z Need for Speed Payback:

- Telltale litují incidentu, kdy do druhé epizody Batman: The Enemy Within nechtěně zahrnuli obrázek loni zastřeleného ruského velvyslance přímo na tiskové konferenci v Turecku. Prý se postarají, aby se to neopakovalo, a na všechny platformy už připravili patch, který ho ze hry odstraní.

- O uplynulém víkendu téměř padl nový rekord PlayerUnknown's Battlegrounds: hrály je bezmála 2 miliony lidí souběžně.

- List The New York Times se zamýšlí, proč se v USA nemůže konat herní výstava pro 300 tisíc návštěvníků, jako je tomu třeba v Sao Paulu na Brasil Game Show.

- Komunitní manažerka We Happy Few se pro hraní bety Star Wars Battlefront 2 náležitě vyparádila:

- Port Project CARS 2 pro Switch? Pokud by si ho přál na sociálních sítích dostatek fanoušků, na něž tvůrci hodně slyší, vydavatel by se mu ani tak nebránil, což sní jen jako diplomatické poslání do háje...

- Bandai Namco by v příštích pěti letech rádi zdvojnásobili svůj byznys s lokalizací her pro vícero jazyků (polština, ruština či arabština) i díky zrodu nových značek, které už nejsou limitované jen pro japonské publikum.

- Co pro vás připravujeme na tento týden? Zhodnocení Early Access verze Mashinky a české lokalizace Blitzkrieg 3 od Comgadu nebo další obsah o aktuálním Shadow of War od Michala Jonáše.

- Off-topic: trailer na listopadový film Justice League:

Watch on YouTube

Read this next