Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 12. října

VR hra tvůrců TitanFall, tržby Mashinky, nově na EA Access, prdící soutěž, divný banner GameStopu...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Tvůrci Titanfall z Respawnu chystají zbrusu novou VR hru pro Oculus na 2019. Zatím není jasné, zda odnož Titanfall či něco jiného (pravděpodobnější), ale prý se v této realistické FPS budete cítit jako skutečný voják.

Watch on YouTube

- Českého tycoonu Mashinky se dle SteamSpy prodalo už 13 tisíc kusů, je druhou nejvíce trendy hrou. Pro Honzu Zeleného to i s podílem Valve znamená hrubé tržby přes 8 milionů korun.

- Tento víkend zdarma Day of Infamy, samostatná předělávka střílečky z druhé světové války.

Watch on YouTube

- Until Dawn, starší původně PS4 exkluzivní horor je nyní nově dostupný i pro PC přes streamovací službu PlayStation Now.

- UbiSoft k South Parku pořádá parodickou soutěž o nejlepší prd, který doma natočíte po snědení celého balení fazolí namočených v kole a pošlete k poslechnutí ostatním. Dosavadní příspěvky účastníků (i s hodnocením odborné komise :) si pusťte na oficiální stránce.

Watch on YouTube

- Super Mario Odyssey pro Switch obdržel v první recenzi od EDGE ultimání hodnocení 10/10.

- Služby EA / Origin Access se rozrůstají o Mass Effect Andromeda s Dead Space 3 a také umožní v předstihu hrát Star Wars Battlefront 2 (někdy před oficiálním vydáním) a Need for Speed Payback (to po standardních 10 hodin).

- Na PS4 verzi brzkého wrestlingu WWE 2K18 si přichystejte 45 GB.

- GameSpot podivným bannerem nutí k předobjednávce Assassins Creed Origins: píše se na něm velkým písmem, že se omlouvá, že bonusová mise je zablokována, pokud si hru nekoupíte dopředu.

- PlayerUnknown's Battlegrounds bylo proklepnuto ratingovou organizací v Austrálii (od 15 let), kde zřejmě bude mít delší název s podtitulem The Ultimate Life and Death Fight. Na Steamu už se prodalo 15 milionů kusů.

- Na konec letošního roku přislíbeno zprovoznění zpětné kompatibility Xbox One s prvním modelem Xboxu.

- Oznámeny čtyři nové bundly Xbox One S pro letošní Vánoce: s Halo 5, Rocket League či Minecraftem, na trhu prý v příštích týdnech.

- Pokud by někdy Injustice 2 vzniklo pro Switch, dělala by ho externí firma kvůli technickým výzvám a znamenalo by to mnoho kompromisů, varoval na Brazil Game Show tvůrce Ed Boon.

- Cuphead se už na Steamu prodalo půl milionu kusů, Battle Royale mód do Fornite zase má po dvou týdnech celkový počet hráčů stejný, jako jsou obyvatelé Azerbajdžánu či třeba ČR (10 milionů).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments