If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Pozvánka na veletrh For Games 2017

Bude tam Alza.cz Showroom.

Letošní ročník FOR GAMES nabídne ve dnech 19. - 22. října 2017 v areálu PVO EXPO v pražských Letňanech na ploše 800m2 Alza.cz Showroom plný nejrůznějších aktivit pro celou rodinu. Přijďte se pobavit, soutěžit ale zároveň výhodně nakoupit vybrané produkty partnerů za veletržní ceny.

V showroomu se sejdou přední herní a technologické značky. Samsung zde ukáže nejnovější herní televize, telefony a tablety. Výrobce herních monitorů AOC představí svou řadu AGON, která umožňuje všem hráčům ten nejlepší zážitek z hraní. Vyzkoušet budete moci špičkové herní periferie od Logitechu, Trustu či HyperX. Výrobce notebooků Lenovo se svou herní řadou Legion bude prezentovat nekompromisní herní výkon zabalený do lehkého kompaktního řešení. DEV1S svoje herní brýle, které zvyšují komfort při hraní a chrání oči hráče. Asus si připravil Overlocking show, chybět nebude ani virtuální reality s HTC Vive.

Na své si přijdou i fanoušci konzolí. Sony Playstation představí nejnovější herní tituly a Microsoft Xbox zase novinku FIFA 18.

Alza.cz ukáže také řadu svých počítačů vytvořených ve spolupráci s nejlepším českým herním týmem Extatus, se jejichž hráči si návštěvníci budou moci nejen zahrát, ale také se vyfotit nebo si nechat poradit, jak se stát lepším hráčem.

Pokud jste fanoušek nejen technologií, ale i ekologie, určitě oceníte možnost posadit se do nejžádanějšího elektromobilu současnosti - Tesly Model S nebo si osedlat některou z elektromotorek.

A na závěr máme přichystaný program taky pro každého hračičku v podobě nejnovějších dronů a jiných „hraček pro dospělé" :)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments