Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 13. října

Rayman 4, komiks se Sonicem, sleva Agents of Mayhem, olympiáda do Steep...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Demo Gran Turismo Sport je o jeden den prodlouženo, skončí tedy v pátek pozdě večer našeho času.

- Road to the Olympics se začátkem prosince stane rozšířením do Steep s tématikou zimní olympiády, která proběhne v únoru v Jižní Koreji. Těšit se můžete na nový příběhový režim i nové pohoří z nedalekého Japonska s růžově rozkvetlými stromy.

Watch on YouTube

- "Jsem lepší v optimalizaci ovladačů než programátoři GPU v Nvidii a AMD," sebevědomě tvrdí John Carmack z Oculusu, podle nějž prý moc často dělají chyby, které pak rozbíjejí hry.

- Designér Michael Ancel vyslovil své přání do daleké budoucnosti: po Wild a Beyond Good and Evil 2 by rád oživil Raymana v regulérním čtvrtém dílu:

- Cross-platform multiplayer mezi PS4 a X1 se pravděpodobně bohužel neuskuteční, lituje xboxový boss Phil Spencer blokování těchto snah ze strany Sony, o jejíž motivacích nechce spekulovat. Jednání prý zatím nikam nevedla, oproti tomu s Nintendem to prý vypadá nadějněji.

- K Sonic Forces vzniká doprovodný čtyřdílný komiks od Iana Flynna, první část najdete k downloadu tady (133 MB).

- Agents of Mayhem bylo po pouhých dvou měsících od vydání zlevněno o 66 procent na 20 eur, což opět svědčí o neúspěchu hry, mezi jejímiž tvůrci se muselo propouštět.

- EA děkují "nejlepší komunitě v galaxii" za účast v betě Star Wars Battlefront 2:

- 343 Industries vymysleli aktivitu Relief and Recovery REQ Pack, takový balíček kosmetických drobností, který stojí 10 dolarů a svými penězmi tak přispějete na obnovu po nedávných hurikánech v Karibiku.

- Space Junkies je vesmírná PvP hra od UbiSoftu pro virtuální realitu, vyjde pro PC (Oculus Rift a HTC Vive) na jaře 2018 (registrace do bety):

Watch on YouTube

- Odhaleny trofeje z Assassins Creed Origins.

- Spoluautorem příběhu Lego Marvel Superheroes 2 je Kurt Busiek z Marvelu:

Watch on YouTube

- Epic dokonce žaluje dva údajně největší podvodníky ve Fortnite kvůli porušení podmínek EULA. Jak asi soud v Severní Karolině rozhodne?

- Jeden šílenec dokázal porazit nejtužšího bosse v raidu World of Warcraft osamoceně - podívejte se:

Watch on YouTube

- Lawbreakers spadli na nové dno, včera je hrálo jen deset lidí souběžně, takže by dokázali zaplnit jedinou arénu pěti proti pěti.

- OT: První propagační artwork na film Predator naznačuje zasazení na předměstí:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments