Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zima přichází do Cities Skylines PS4/X1

Snowfall + Season Pass.

Nepamatujeme si, kdy by pro nějakou městskou strategii vzniklo tolik přídavků a následovaly po sobě v tak rychlém sledu. Paradox zkrátka cítí závazek vúči čtyř milionům zákazníků a zásobuje je kvanty DLC, která rozhodně nepatří k těm drobným.

Po zelených městech dorazí 14. listopadu staronový Snowfall, který už existuje na PC od začátku 2016, také do konzolových verzí Cities Skylines (Alza.cz). Stávající metropole zasype sněhem, zaplaví deštěm či naplní mlhou. Pro hráče to bude představovat nové výzvy, které musí překonat. Nový trailer:

Watch on YouTube

Do hry tedy na konzolích přidá systém počasí a zimně laděná tématická města, kde musíte čistit ulice a zajistit topení, aby se obyvatelé v noci neklepali zimou, což ale bude klást větší nároky na zásobování elektřinou. Po městě se zase budou moci dostat dalšími způsoby přepravy, jako jsou třeba tramvaje, včetně snazší správy dosavadních linek.

Rozšíření, na nějž získáte nárok v rámci konzolového Season Pass za 40 dolarů (či po zkoupení Premium edice hry se všemi přídavky za 70 dolarů), má samostatně stát 13 dolarů.

Read this next