Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Procházka dnes otevřeným výstavištěm ForGames 2017

Traktor i progamingová křesla.

Dnes otevřel své brány pražský herní veletrh ForGames 2017 a kolegové z TV pořadu Re-Play natočili procházku po celé hale, abyste věděli, co vás tam čeká, pokdu byste případně o víkendu do Letňan vyrazili též. Pravda, druhý Gamescom to tak úplně není, i kvůli nevzhledné vysoké hale se spoustou prázdných míst, připomínající spíš nějaké opuštěné skladiště, ale buďme rádi aspoň za něco.

Největší prostor si pro sebe na výstavišti uzmula progamingová zóna s oranžovým kobercem, pohodlnými křesly a logem Intelu či HP Omen, proběhne tam totiž velký turnaj. Překvapí určitě skutečný traktor lákající na ještě nevydaný Pure Farming 2018 od Techlandu (Playman), což nepochybně souvisí s vysokou prodejností Farming Simulator v ČR.

Jak bylo avizováno, hojně jsou zastoupeny tituly od UbiSoftu s výzdobou a plakáty na Far Cry 5, Assassins Creed Origins či South Park, stejně tak nepřehlédnete rozsáhlou expozici Nintendo Switch, která nejvíce odpovídá těm na zahraničních výstavách. Naopak chybí cokoli od EA, kteří minule vidět byli.

Na letošním ForGames jsou dále zastoupeny například: Cenega Czech s koutkem s několika stroji pro Shadow of War (poblíž stěny Total War Warhammer 2), typické stojany Xbox One, obývák PlayStation či třeba miniaturní stánek s Kingdom Come:

Z herních obchodů jsou na místě přítomni JRC, Alza (pozvánka a program) a pak menší stánek s herními doplňky. Hlavní nápor nastane o víkendu, kdy se očekává početná návštěva zejména mladšího publika pod pódiem Re-Play, v první den pro veřejnost zatím bylo relativně prázdno:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments