Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré poledne s Eurogamerem - úterý, 24. října

Nová FPS od 2K, Halloween ve For Honor, slevy od UbiSoftu, bundly PS4 Pro...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Došlo u nás ke zlevnění tří krabicovek od UbiSoftu: Steep, Rainbow Six Siege a The Division teď stojí jen 449 Kč pro PC i pro konzole.

- 2K Games momentálně skládají tým pro nějakou novou first-person střílečku, hledají hlavního programátora, designéra či grafika. Dle pracoviště v kalifornském Novatu by s tím mohli mít něco společnéh tvůrci Mafia 3 z Hangar 13.

- Ve For Honor proběhne speciální halloweenská událost Feast Of The Otherworld:

Watch on YouTube

- Venku je firmware 5.01 pro PlayStation 4, jen menší update pro zlepšení výkonu systému, velikost 357 MB.

- V kompletní edici NioH pro PC nebude Denuvo, slíbil výrobce.

- Destiny 2 je dosud nejprodávanější hrou 2017 v Americe, zveřejnil auditor trhu NPD, dokonce překonalo krabicový odbyt jedničky.

- Trofeje Call of Duty WW2 jsou typické jako pro většinu dílů.

- Výčet achievementů z Dead Exit o přeživání zombie apokalypsy.

- Britský obchod Tesco se krátce před startem Xbox One X vytasil se zajímavou nabídkou: PS4 Pro 1TB v balení buď s The Evil Within 2 či Gran Turismo Sport za 314 liber (9 tisíc korun). Jen o malinko více tam stojí bundle s Wolfenstein 2.

- Dnes odpoledne proběhne plánovaný výpadek serverů UbiSoftu:

- Battleborn získal finální update (přesto klesl počet hráčů o 20 procent), což je pozitivní v tom, že se většina osazenstva Gearboxu mohla přesunout na Borderlands 3.

- Marvel vs Capcom Infinite dostávají tři balíčky kostýmů, cenovky od 4 euro za jednotlivé kousky či 30 eur za Premium Costume Pass. Týkají se Captain America, Captain Marvel, Hulk, Chris, Ryu, Chun-Li nebo Doctor Strange, Dormammu, Ghost Rider, Morrigan či Firebrand, zatímco ten poslední je pro Iron Man, Hawkeye, Thor, Dante, Spencer a Arthur.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

- Warner Bros končí s vývojem dva roky starých LEGO Dimensions, čili už žádná další rozšíření, ale podporu nadále poskytovat budou.

- Off-topic: krátký teaser na film Predator s blesky:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments