Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Wolfenstein 2 předčasně venku, rané postřehy

Od hráče z Kuvajtu.

Státy okolo Perského zálivu si zjevně nedělají těžkou hlavu s embargem, takže se v Kuvajtu začal prodávat Wolfenstein 2: The New Colossus (Alza.cz) s několikadenním předstihem oproti plánované premiéře tento pátek 27. října. I s vyměnitelným obalem dle libosti.

V den vydání počítejte se stahováním 5 GB velkého Day 1 patche, upozornil jeden z prvních majitelů hry na Redditu, kde se podělil o letmé postřehy. Ty jsou v tuto chvíli nejcennější, protože půlhodinu z úvodu hraní a hodinu a půl jsme tu měli již dávno a byly plné spoilerů.

"Dvojka je oproti předchůdci vylepšena v každé oblasti. MachineGames odvedli s pokračováním báječnou práci. Akce začíná mnohem rychleji než minule, což potěší ty, kteří nebyli fanoušky bunkru z The New Order. Jeho rekapitulaci při staru nové hry můžete shlédnout, ale lze přeskočit."

Tou hlavní věcí, které si všimnete, je prý to, o jak moc je grafika hezčí než v The New Order. Hra má být místy mimořádně brutální, ale nechybí v ní ani komediální momenty.

BJ se zpočátku zotavuje ze zranění, která utržil v závěru minulého dílu, a také prožívá flashbacky do svého dětství. V jednu chvíli se ho matka ptá, aby si vybral ze dvou věcí, načež vám hra dá vybrat mezi Fergusem a Wyattem. Toto už dříve potvrdili vývojáři, že si můžete vybrat, koho jste zachránili.

A postřehy raného hráče z Kuvajtu pokračují: "Dieselkraftwerk i Laserkraftwerk jsou považovány za zbraň těžké kategorie, takže v jednu chvíli můžete nést jen jednu z nich. Ta první jmenovaná se šikne v určitých částech misí, například při otevření zablokovaných dveří a podobně."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Wolfenstein II: The New Colossus

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments