If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 26. října

Darování her, Destiny 2 DLC a potíže, Metal Gear vždy připojen, Halo Master Chief na PC?

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Dnes vychází DLC pro Dead By Daylight s Freddy Kruegerem z Noční můry v Elm Street, který se stane jedním ze zabijáků, za nějž můžete hrát nebo ho můžete nahánět s kamarády.

Cover image for YouTube videoDead by Daylight | A Nightmare on Elm Street™ | Official Trailer

- Majitelé PC verze Destiny 2 se pohrabali v souborech a vyčetli z nich ještě neohlášený jízdní řád přídavků: v prosinci Mercury DLC (u majáku z jedničky), začátkem příštího roku Rasputinem inspirované Warmind DLC, později něco o Red Legion frakci, aréně Prison of Elders z jedničky či návštěva měsíce Ganymede či tajemného místa The Myriad.

- K příležitosti startu Xbox One X přichystala australská pobočka Microsoftu speciální akci: v centru Sydney postavila dočasný hotel se čtyřmi pokojíky, tématicky laděnými dle Forza Motorsport 7, Assassins Creed Origins, Call of Duty a Minecraftu. Hráči tam mohou přespat nebo si jen zarezervovat dvouhodinové herní seance.

- Humble Day of the Devs 2017 Bundle přináší TumbleSeed, Grim Fandango Remastered, Loot Rascals (i soundtracky), případně za vyšší částku ABZU, Flinthook a Day of the Tentacle Remastered.

- Trofeje z Wolfenstein 2 jsou plné spoilerů, tak opatrně.

- Metal Gear Survive bude při hraní vyžadovat permanentní připojení k internetu. Cena 40 eur.

- PC beta Injustice 2 nakonec nezačala včera, jak měla, došlo k odkladu na neznámo kdy.

- Míří snad Halo: The Master Chief Collection na PC? Bylo to napsáno na jednom plakátu, ale dle komunitního manažera šlo jen o chybu.

- Na Steamu přibyla možnost pro darování her, nazvaná Digital Gift Card. Jde o hybrid mezi fyzickými kartičkami a dosavadním systémem.

- Sony zveřejnila lineup her pro brzkou akci Paris Games Week 2017. Na PS4 Pro tam najdete hratelné verze Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human, Call of Duty WW2, Destiny 2, FIFA 18, Star Wars Battlefront 2, NBA 2K18 a další. Na PSVR na místě budou GT Sport, Skyrim VR, Bravo Team, Ace Combat, Monster of the Deep, Final Fantasy 15, Doom VR, The Inpatient atd. Na platformu Playlink zase ukáže Hidden Agenda, Frantics, Knowledge is Power či SingStar.

- PC hráči s AMD Phenom 2 procesory padá Destiny 2, stěžují si hráči na Redditu. Problém je v tom, že hra nepodporuje CPU bez Supplemental Streaming SIMD Extensions 3 (SSSE3), Bungie se prý na to dívají.

- Archiv pořadu RE-PLAY 7s42 - Hry ze světa pána prstenů, Middle-earth: Shadow of War, Evil Within 2.

Cover image for YouTube video

- Sonic Mania byla dosud jen digitální hrou, ale dle ESRB vznikne i krabicová edice.

- Robert Guillaume, dabér Dr. Eli Vance z Half-Life, zemřel ve věku 89 let.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments