Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 1. listopadu

Mrkněte se na muzikál podle Zaklínače, nový trailer na Call of Duty nebo o možnosti půjčování si her jako ve videopůjčovně.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Sony na Paris Game Week oznámili spoustu věcí a tak trochu mezi nimi zapadla první věc, která se na show objevila. Guacamelee 2!

Watch on YouTube

- Night in the Woods bude mít přídavek zdarma s názvem Director's Cut. Vyjde 13. prosince a má obsahovat "velkou spoustu nového obsahu". Je to také stejné datum, kdy hra vychází na Xbox One. Jelikož Microsoft nemá rád, když u nich hry vycházejí později a pokud vycházejí, musejí mít něco navíc, zcela to vysvětluje tu Director's Cut verzi.

- Trailer ukazuje bonusovou mapu ke Call of Duty: WWII, když si hru předobjednáte na PS4.

Watch on YouTube

- CCP, tvůrci Eve Online, se rozhodli vykašlat na vývoj virtuální reality. Zpočátku do VR investovali spoustu peněz a najali dokonce 100 lidí, kteří se měli VR zabývat, ale vedení nakonec rozhodlo na VR kašlat a zaměřit se na Eve Online.

- Assassin's Creed Origins bude velmi brzy podporovat také HDR, pokud máte televizor, který dokáže HDR zobrazit. Patch s HDR vyjde podle Ubisoftu 6. listopadu, což je den před vydáním Xbox One X.

- Americký řetězec her GameStop začal nabízet dost zajímavou věc. PowerPass je předplatné za 60 dolarů, které když zaplatíte, tak máte šest měsíců na to, abyste si zahráli jakékoli bazarové hry chcete. Vyberete si nějakou bazarovou hru, odnesete si jí domů a pak ji vyměníte za něco jiného. Je to jako videopůjčovna, ale s hrami. Co je na tom nejlepší je to, že jakmile vám čas vyprší, můžete si vybrat jednu bazarovou hru, kterou si necháte.

- SEGA nedávno oznámila, že hry Persona 5 se prodalo 8,5 milionů kusů. Kdo by býval řekl, že je tahle japonská podivínská série tak obrovsky populární.

- Chcete vidět, jak vypadá polský muzikál vycházející ze série Zaklínač? Trošku jako levné české muzikály, musíme říct...

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments