Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 2. listopadu

PS Plus hry v listopadu, Bloodborne jako komiks, dneska nefunkční Destiny 2 a spousta dalšího.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Co si zahrajete zdarma v listopadu v rámci PlayStation Plus? Worms Battlegrounds a Bound na PS4, pro PSVR majitele bude zdarma Until Dawn: Rush of Blood a That's You! od Playlink. PS3 majitelé získají R-Type Dimensions a Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic. Na PS Vita vyjde Dungeon Punks a první dvě epizody Broken Sword 5: The Serpent's Curse.

Watch on YouTube

- Pokud jste si dneska odpoledne chtěli zahrát Destiny 2, máte smůlu. Od tří hodin odpoledne bude hra offline kvůli plánované údržbě a vydání patche 1.0.6. V provozu by měla být hra okolo šesté hodiny.

- Pokud vám chybí svět Bloodborne, máme pro vás dobrou zprávu. Dvojka sice jen tak nevyjde, ale do světa Bloodborne se můžete ponořit díky komiksu. Bloodborne: The Death of Sleep podle své synopse trochu zní jako adaptace příběhu ze hry. Začne vycházet od února 2018.

- LocoRoco 2 má své datum vydání na PS4 - bude to 9. prosince.

Watch on YouTube

- Možná vás to překvapí, ale japonská vztahová podivnost Persona už má na kontě 8.5 milionu prodaných her. Tím je myšleno za celou sérii, ne jen posledního dílu. Prozradila to SEGA při tradičním setkání s investory. Jejich největší značka je ale pořád Sonic, který má od roku 1991 na kontě 360 milionů prodaných her.

- Seznamte se s Concrete Genie, hrou, ve které ožívají vaše kresbičky. Můžete v ní očividně probudit svého vnitřního graffiti umělce.

Watch on YouTube

- A ještě jedna novinka od Sony, Blood & Truth pro PSVR.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments