Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 10. listopadu

World of Tanks mnohem hezčí, Nioh na PC s myší, Battlefront 2 už můžete hrát a spousta dalšího.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Příští týden vychází open world přídavek do Warframe na konzole. Jmenuje se Plains of Eidolon a už je k dispozici nějakou dobu na PC. Od 14. listopadu bude na Xbox One a PS4.

Watch on YouTube

- Star Wars Battlefront 2 je už k dispozici na EA Access. Pokud máte EA Access na PC nebo Xbox One předplacený, už můžete Battlefront 2 začít hrát. V trialu máte k dispozici 10 hodin hraní.

- Psali jsme o tom, že PC verze Nioh: Complete Edition nepodporuje myš. Naštěstí existuje způsob, jak ji zprovoznit. Tady najdete poměrně obsáhlý návod, ale upozorňujeme, že to není nic lehkého a ve hře to asi nebude ani moc praktické. Asi bude lepší hrát s gamepadem.

- Speciální Xenoblade quest do Zelda: Breath of the Wild je už ve hře. Také hra podporuje Champions amiibo.

- Pokud milujete postavy v Overwatch, určitě vás potěší, že se chystají další komiksy a herní archivy, které je budou postupně přibližovat. Komiksy by také měly být delší než ty, co zatím vyšly.

- World of Tanks čeká velký grafický update a 80.lv má velmi detailní popis, co všechno bude vizuálně vylepšené. Je toho opravdu hafo. Stručnější než číst celý článek bude možná podívat se na toto technické demo:

Watch on YouTube

- Zaznamenali jste, že v nové řadě Life is Strange jsou jiní dabéři? Je to proto, že ti původní stávkovali. Potěšit vás může, že se už všichni uklidnili, dohodli a stávka je u konce.

- Lawbreakers budou další víkend zdarma na Steamu. A když si hru budete chtít koupit na PC nebo PS4, dostanete na ni 50 procentní slevu. Hra už je na trhu šest týdnů, ale moc lidí ji nehraje, takže tohle jsou takové zoufalé pokusy, aby se víc dostala mezi lidi. Cliff Bleszinkski, který na hře pracoval říká, že to může být i tím, že se občas "chová jako debil". Možná...

Read this next