Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledgehammer mají plán, jak opravit online problémy u Call of Duty: WW2

Vědí o problémech a pracují na nich.

Call of Duty: WW2 (koupit na Alza.cz) je už venku dva týdny, ale online část hry se pořád potýká s nějakými problémy. Minulý týden například vyšel update, který sice některé problémy opravil, ale řadu jiných způsobil. Například sociální místo na pláži v Normandii, kde byste se měli potkávat se 48 dalšími hráči, zeje prázdnotou.

Sledgehammer vydali na blogu, že o problémech vědí a pracují na nich. Přiznávají, že update, který vydali, sice některé problémy opravil, ale zároveň zvýšil zátěž na servery. "Díky tomu jsme se přesunuli na P2P servery, takže je hra celkem stabilní, ale víme, že P2P přináší další problémy, které způsobují nekonzistentní zážitky při hraní. Naší nejvyšší prioritou je vrátit se k dedikovaným serverům," píší na blogu.

Už prý testují nějaké řešení.

Watch on YouTube

Také zjistili, co způsobuje odpojování hráčů od serveru, ztracené statistiky a zamrzání lobby po zápasech a brzy vydají patch, který tyto problémy opraví. Headquarters ale bude pořád poněkud osamělé sociální místo, protože Sledgehammer upřednostňují opravování věcí, které víc hoří.

Read this next