Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Čeští vývojáři udělali moderní odpověď na Theme Hospital s názvem Project Hospital

Jenom chybí nafukovací hlavy.

Čeští herní vývojáři Oxymoron Games oznámili Project Hospital, management simulátor nemocnice, který se očividně inspiroval u klasiky Theme Hospital od Bullfrogu.

Oxymoron se ani inspiraci nesnaží nijak tajit. "Pamatujete si na doby, kdy budování nemocnic byla nejlepší věc na PC? Když jste sledovali, jak jsou vaši pacienti léčení, snažili jste se vyhnout krizím a prosadit se ve světě medicíny? Věříme, že téma nemocnic potřebuje pořádnou novou verzi a tvrdě pracujeme, abychom vytvořili přístupnou nemocniční management hru se spoustou hloubky," píší vývojáři.

Watch on YouTube

Budování nemocnice můžete řídit do nejmenších detailů, nebo používat předpřipravené místnosti, pokud chcete mít hru o něco jednodušší. Najímáte lidi, budujete speciální zdravotnická oddělení. Oxymoron říkají, že hra bude obsahovat stovky skutečných nemocí a zranění. Takže bohužel už žádné nafouknuté hlavy nebo nadměrné chlupatosti jako v Theme Hospital.

Půjdou tam i takové speciality jako kontaktovat zdravotní pojišťovny a získat pacienty se zajímavými, netradičními problémy, můžete provádět laboratorní testy a další věci, abyste diagnostikovali problém.

V Oxymoron Games pracují lidé, kteří v 2K Games dělali na Mafia 2, Mafia 3, Top Spin 4, ale také v dalších firmách na Quantum Break nebo Euro Truck Simulator. Firma sídlí v Praze a oficiální stránky hry najdete zde.

Hra by měla vyjít na Steamu už příští rok.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Project Hospital

PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments