Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 20. listopadu

Framerate PC verze Destiny 2 lepší o 50 procent, zrušení Marvel Heroes nebo hazardní komuse prošetřující SW: Battlefront 2.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Free to play FPS z Jižní Koreje, Ironsight, je ve fázi uzavřené bety. Na oficiálních stránkách se můžete přihlásit na čekačku. Proč byste to dělali? Ta hra nevypadá věru zle...

Watch on YouTube

- Skyrim na Nintendo Switch podporuje novinku této konzole, možnost nahrávání videa. Není moc her, které by doposud tuto funkci podporovalo, ale Skyrim je jedna z mála, které ano. Stačí stáhnout malý update.

- Free to play akční RPG Marvel Heroes od Disneyho bude ukončeno. Hra běžela od roku 2013 na PC, v tomto roce se přesunula na Xbox One a PS4. Nikdo ji ale asi příliš nehrál.

- Capcom ukazuje, jaké specialitky má Nintendo Switch verze Resident Evil Revelations.

Watch on YouTube

- Stardew Valley dostane nový singeplayerový obsah. Chvilku to vypadalo, že už žádný takový obsah nepřijde a hle...

- Belgická hazardní komise začíná prošetřovat hry Star Wars: Battlefront 2 a Overwatch, zda neporušují díky loot boxům některá jejich pravidla ohledně hazardu. Pokud totiž můžete nakupovat za skutečné peníze a v rámci hry jde o štěstí, musíte mít v Belgii speciální hazardní licenci. Vydavatele bez licence může čekat vysoká pokuta a zákaz prodeje hry v zemi.

- Nvidia vydala nové ovladače pro své grafické karty s číslem 388.31 a dělají docela neuvěřitelné věci u PC verze Destiny 2. Zlepšují framerate ve hře mezi 36 procenty až k 53 procentům. O polovinu větší framerate! Ovladače můžete stáhnout zde.

- Frogwares ukazují, jak funguje jejich generátor města pro chystané The Sinking City. Dneska už se očividně hry mohou dělat samy automaticky.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments