Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 46/2017

„Ruka“ pro monitor. Razer Tartarus V2 a MSI vyráží na roadshow.

- Hrajete Battlefront II nebo to plánujete s GeForce grafikou? Nezapomeňte nainstalovat nové ovladače, pokud jste to ještě neudělali. Nvidia tradičně vydala Game Ready verzi. Také dramaticky zvyšují výkon v Destiny 2.

- Keypad Tartarus od Razer se dočkal aktualizované verze. V2 přináší hlavně více tlačítek a už nejsou čistě membránová, místo toho výrobce použil Mecha-Membrane spínače. Přidáno bylo ještě kolečko a upravena ergonomie.

- Roccat slaví 10 let na trhu a u příležitosti výročí představil nový model myši Kone. Jako první nabídne podsvícení Aimo, které bude synchronizované napříč Roccat periferiemi. Nabízí také další vychytávky jako třeba Easy Shift, aby tlačítka měly dvě funkce.

- MSI opět chystá roadshow po vysokých školách. Koncem listopadu se můžete zastavit v Plzni, Brně nebo Ostravě a omrknout nejnovější hardware nebo třeba vyhrát grafickou kartu.

- Zase nás čeká nákupní šílenství jménem Black Friday. CZC se rozhodlo na nic nečekat, a akci radši spustit o týden dříve. Každý den se objeví nové slevy a na Cyber Monday obchod plánuje akci zaměřenou speciálně na komponenty.

- Víte, že svému monitoru můžete dopřát ergonomický upgrade v podobě „ruky"? Jedna taková je třeba Z1 3D od výrobce Arctic. Co přináší navíc a v čem je lepší než obyčejný stojan? Na to odpoví recenze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments