Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cyberpunk 2077 už má zcela fungující engine, datum vydání pořád neznáme

A jen tak se ho nedozvíme.

Adam Kicinski, šéf CD Projekt Red, měl rozhovor s polským webem Puls Biznesu, kde prozradil pár novinek ohledně Cyberpunk 2077. Podle jeho slov při vývoji právě uzavřeli velmi důležitou fázi produkce.

Zatím jsou spokojení s tím, jak vývoj pokračuje a nebyli žádné větší problémy nebo záseky. Podle Kacinskiho už mají plně funkční a běžící engine, který museli v CD Projektu vyrobit specificky pro tento titul. Pořád ale na něm budou pracovat a průběžně ho vylepšovat.

"Engine běží a funguje. Pořád na něm budeme dále pracovat. Pro každou naší hru jsme museli vyvinout technologii a tentokrát to také tak bylo. Musí vyhovovat našim požadavkům pro specifický titul a pro svět, který vytváříme a musí být vhodný pro zařízení, která jsou na trhu. To znamená, že engine potřebuje neustálé aktualizace a modifikace se pak dělají až později."

Takže vývoj Cyberpunk 2077 pokračuje výborně. Kdy ale hra vyjde? Kacinski řekl, že CD Projekt Red v tomto roce ještě datum vydání neprozradí. Nejen to, není si ani jistý, že se ho dozvíme v roce 2018.

"Musíte počkat na oficiální oznámení. Datum tenhle rok neoznámíme. Oznámíme ho příští rok? To s jistotou nemůžu říct. Komentovat spekulace by pro nás nebylo moc výhodné."

Což znamená, že pokud se na Cyberpunk 2077 těšíte, musíte se obrnit trpělivostí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments