Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

PlayStation 4 Pro ještě v ČR nebyla levnější

Slevy od Sony k Black Friday.

Domácí pobočka Sony dala na vědomí, že v právě probíhající akci Black Friday "nabízí ještě atraktivnější cenové podmínky svých produktů". Tato

Odteď až do 26. listopadu nebo do vyprodání zásob naleznou zákazníci u vybraných prodejců slevy na konzole PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro, systém PlayStation VR, vybrané herní tituly pro PS4 a PS4 VR a v neposlední řadě také předplatné služby PlayStation Plus na 12 měsíců.

Konzoli PlayStation 4 v provedení 500GB tak seženete již od částky začínající na 6 tisících korun (Alza.cz) a výkonnější model PlayStation 4 Pro pod hranicí 9 tisíc korun (na Alza.cz aktuálně za 8888 Kč).

V rámci Black Friday také došlo ke zvýhodnění souprav PlayStation VR v kombinaci s hrou Gran Turismo Sport, u vybraných prodejců za prý již okolo osmi tisíc korun.

Zlevnění se dočkaly i běžné PS4 hry, takže Gran Turismo Sport má jít získat za 799 Kč (Alza.cz), stejně jako oceňované Horizon Zero Dawn za 799 Kč, případně Uncharted: The Lost Legacy již od 499 Kč (Alza.cz). Na mnoho dalších titulů má být sleva až 60%, zatímco na hry pro PS VR jako Farpoint, VR Worlds či Starblood Arena mělo být uplatněno snížení ceny až o 40%.

Taktéž roční členství v rámci služby PlayStation Plus bude během akce Black Friday výrazně zvýhodněno. Zákazníci ho pořídí o 25% levnější než je tomu po zbytek roku.

Závěrem Sony varovala: "Uvedená nabídka Black Friday platí u vybraných prodejců do 26.11.2017, nebo do vyprodání zásob. Finální cenová zvýhodnění u jednotlivých prodejců se mohou lišit".

Read this next