If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zahrajte si The Elder Scrolls Online týden zdarma

A oslava 10 milionů hráčů.

Nikdy nebyla lepší příležitost přidat se k více jak 10 miliónům hráčům na jejich cestě za dobrodružstvím napříč Tamrielem! Na oslavu #10MillionStories nabízí nyní ZeniMax Online Studios skvělou příležitost snadného připojení se ke hře pro nové hráče a získání zajímavých bonusů.

Akce zahrnuje také týdenní hraní The Elder Scrolls Online zcela zdarma na PS4, PC a Mac v termínu od 30. 11. do 6. 12. a speciální dungeon event plný úžasných odměn.

Cover image for YouTube videoThe Elder Scrolls Online – 10 Million Stories Trailer

Od dnešního dne do 6. prosince mají hráči PC, PS4 a Mac 7 plných dní k objevování Tamrielu, vytvoření a vylepšování své postavy, plnění úkolů a procházení dungeonů a vytvářet si tak svůj vlastní příběh v doposud nejvelkolepějším Elder Scrolls dobrodružství.

Týden hraní zdarma zahrnuje: Masivní dobrodružství v otevřeném světě - přístup ke kompletní základní hře full The Elder Scrolls Online (vyjma ESO: Morrowind). Jděte kamkoliv chcete a dělejte, co se vám zlíbí po stovky hodin v neuvěřitelně obrovském fantastickém světě. Dále dostanete 500 jednotek herní měny zdarma: Všechny účty obdrží 500 korun (Crowns) určených k útratě v herním obchodě k zakoupení unikátních mazlíčků, pomocných svitků, lektvarů a více.

Herní postup, který bude vytvořen v rámci všech eventů tohoto hraní zdarma zůstáne zachován pro ty, kteří se rozhodnou do hry vrátit. Všechny postavy, zakoupená herní měna nebo předměty a herní postup zůstane zachován v případě, že si hráči zakoupí hru na některém z obchodů, kde je dostupná v krabicové verzi.

Hráči PlayStation 4 budou k hraní potřebovat aktivní členství PlayStation Plus a hru pro hraní zdarma mohou stahovat v PlayStation Store již nyní. Hráči PC a Mac mají k dispozici hru ke stažení zdarma prostřednictvím klienta Steam či na oficiálních stránkách hry zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments