Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Exkluzivní ukázka českého dabingu Hidden Agenda

Napínavá detektivka hraná společně s přáteli.

Nestává se často, aby hry měly český dabing. O to větší překvapení nastalo, když ho dostala jedna, kterou nejspíš ani neznáte, ale stojí za pozornost nejen díky nízké cenovce 499 Kč.

Ve spolupráci se Sony vám přinášíme exkluzivní ukázku 10 minut českého dabingu a titulků z novinky Hidden Agenda (Alza.cz) pouze pro PlayStation 4:

Jedná se o napínavý interaktivní thriller z detektivního a vězeňského prostředí, ne nepodobný Heavy Rain, s realistickými obličeji postav. Ideální titul pro platformu PlayLink, díky níž můžete Hidden Agenda hrát společně s až pěti přáteli za pomoci mobilních telefonů a tabletů.

Ty se stávají ovladači v situacích, kdy si ve hře máte vybrat styl své reakce v rozhovorech nebo řešení nastalé situace, například když vás v cele hodlá napadnout k smrti odsouzený vězeň. Ve spodní části obrazovky vidíte jména a ikony svých do hry připojených přátel, kteří se v daných okamžicích mohou rozhodnout odlišně dle sebe, tzn. dát svůj hlas z iPhone či Androidu.

Celé to působí stejně, jako byste se zrovna dívali na televizní seriál v češtině, jen s tím rozdílem, že můžete zasáhnout do děje a pak o tom hodit řeč s kamarády, což je velice lákavé. Čeština do Hidden Agenda vyjde coby aktualizace během prosince.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hidden Agenda

PS4

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments