Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Remaster prvního dílu Dark Souls?

+ znovu o Assassin Rogue PS4.

Bandai Namco mají 15. prosince pořádat sešlost pro novináře, kde prý oznámí pětici her - včetně remasteru Dark Souls 1 pro PlayStation 4, Xbox One a pro Switch.

S touto překvapivou zprávou vyrukoval Marcus Sellars, redaktor neznámého webu Switch Network. Druhý upřesňující tweet později radši smazal, což přidává na důvěryhodnosti informace, ale ten původní na sociální síti stále visí.

Nintendo prý má být na zmíněné akci hodně zastoupeno, ale nás hlavně zajímá ta konverze prvního Dark Souls (Alza.cz), o které se dosud nevědělo.

Dávala by logiku i s vydáním někdy na přelomu března a dubna jako obvykle, samozřejmě s optimalizacemi pro Xbox One X a PlayStation 4 Pro. Výrobce to nicméně zatím nijak nekomentoval. Originál vyšel jen pro PS3/X360/PC (recenze).

Do podobné kategorie se řadí zpráva z Koreje, kde tamní ratingová organizace proklepla Assassins Creed Rogue (Alza.cz) pro PS4/X1. S údajně plánovaným vydáním 18. března 2018.

Jde už o druhý takový nález o předělávce staršího dílu série, přičemž ten první pocházel z italských obchodů, takže to můžeme brát jako jistou věc. Jaro tedy zřejmě bude ve znamení stále populárních remaků.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls

PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments