Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Co lze vyčíst z vábení na novou hru po Dark Souls?

Stíny umírají dvakrát.

Pokud by se vyhlašovaly nejvíce kruté teasery, tenhle by byl jedním z horkých favoritů na vítězství. Zároveň šlo o nejvíce tajemné odhalení na nočních The Game Awards.

From Software, tvůrci Dark Souls (Alza.cz), těmito pár vteřinami vábí na svůj nový projekt, jehož název zatím neznáme. Někteří se domnívají, že by se mohl jmenovat "Shadows Die Twice", ale to je zřejmě jen slogan.

Watch on YouTube

Dle povahy videa se to zdá být opět temné fantasy či horor. Japonské studio se nicméně už dříve vyjádřilo, že s Dark Souls prozatím skončilo, takže čtyřka to pravděpodobně není, navíc je na ni moc brzy.

V úvahu připadá snad ještě pokračování Bloodborne, ale to by patrně bylo odkryto spíš na nějaké konferenci Sony coby PS4 exkluzivita, nikoli zde. A ten spekulovaný remaster prvního Dark Souls to také nebude, pak by se o tom nemluvilo jako o novém projektu.

Prezident From Software už loni v září prohlásil, že vedle tankové hry Armored Core dělají ještě na nějaké dost divné až střelené hře. Toto z teaseru by mohla být právě ona.

Zakladatel Dark Souls se jinak nechal slyšet, že pro něj osobně znamená Dark Souls 3 konec série, ale prý to nemusí tak být pro každého. Pokud by se prý některý z členů týmu rozhodl v budoucnu vytvořit odbočku či nástupce, nebude mu nijak bránit.

Read this next