Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklady Far Cry 5 a The Crew 2

Může za to i Assassin.

Na velké hry beztak už nezvykle chudý začátek příštího roku bude ještě chudší. Zamýšlená hlavní hvězda února totiž byla posunuta na později.

Far Cry 5 (Alza.cz) totiž sklouzlo o měsíc a tím pádem vyjde až 27. března 2018 namísto února. Tento den platí pro všechny verze (PC, PS4, PS4 Pro, X1, X1X). Konec března tak bude hodně přeplněný (God of War, Sea of Thieves, A Way Out atd.)

"Získaný čas dovolí tvůrcům v Montrealu učinit některá vylepšení, která sladí tento nejvíce ambiciozní díl série s jejich původní vizí," praví UbiSoft, který také slíbil nové video na 15. prosince.

Watch on YouTube

Druhou odloženou hrou jsou závody The Crew 2 (Alza.cz), které postihl mnohem větší posun z konce března na někdy později v příštím roce, což může být klidně třeba až léto či podzim.

"Ivory Tower stráví příští měsíce dalším testováním, sbíráním ohlasů hráčů a pokračováním v tvrdé práci, aby závodění v otevřeném světě naplnilo očekávání hráčů," uvedl výrobce.

Ten také tyto odsuny dal do souvislosti s úspěchem Assassins Creed Origins, kde se mu investice do delšího vývoje bohatě vyplatila. Prý to dovolilo autorům naplno vyjádřit jejich kreativní vizi, což pak mělo pozitivní dopad na kvalitu hry a její komerční úspěch. Odložil i ještě jednu z jeho tří neoznámených her, která tak vyleze až ve fiskálu 2019-2020 namísto března.

Read this next