Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odteď je zdarma ke stažení Assassins Creed 4 Black Flag

Vánoční dárek od UbiSoftu.

Marně šmátráme v paměti, jestli někdy byla uvolněna tak rozsáhlá a kvalitní hra z tak slavné, stále aktivní série. UbiSoft pokračuje v započaté tradici vánočních nadílek (po nedávném World in Conflict) i zvyšování své popularity u hráčů tentokrát něčím opravdu velkým.

Ode dneška si totiž můžete zdarma stáhnout Assassins Creed 4: Black Flag, oceňovanou námořní akční adventuru z roku 2013, která dosud v mnoha ohledech zůstala nepřekonána. Nemluvě o tom, že je v češtině a že stále běžně stojí pětistovku (Alza.cz).

Stačí zamířit sem nejpozději do 18. prosince a začít stahovat PC verzi.

Výrobce to má samozřejmě spočítané, když takto zabije hned několik much jednou ranou. Jednak si nahoní počet zaregistrovaných uživatelů na vlastní službě uPlay, které pak určitě časem zpeněží při koupi něčeho jiného. Nějaké procento z hráčů AC4 pak nepochybně sáhne po DLC či se začne více zajímat o celou assassinskou sérii, což opět přinese další tržby. A současnému AC Origins (Alza.cz) to zase tolik nekonkuruje, když se řada vlastností hry v mezidobí změnila a když je Karibik od Egypta daleko.

Watch on YouTube

Read this next