Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K Xbox One X přibalili PlayerUnknown's Battlegrounds

+ jiná zatraktivnění v ČR.

Microsoft pochopil, že se mu těžko konkuruje PS4 Pro za necelých devět tisíc a základní PS4 za necelých šest tisíc, tak se u nás rozhodl suverénně nejdražší konzoli současnosti cenově zvýhodnit.

Kdo se tedy rozhodne vypláznout přes třináct tisíc korun za Xbox One X třeba na Alza.cz, od 17. prosince k němu získá novou Xbox One X hru (dočasnou konzolovou exkluzivitu) PlayerUnknown's Battlegrounds zdarma. Ta jinak v Early Access stojí osm stovek, leč bohužel momentálně trpí technickými problémy.

Watch on YouTube

Mezi spoustu dalších kroků, které domácí Microsoft podnikl, aby Xbox v očích potenciálních zákazníků zatraktivnil a dosáhl těsně před Vánocemi větších prodejů, dle dnešní tiskové zprávy patří:

  • Vyberte si ze široké nabídky balení konzolí Xbox One S Assassin's Creed Origins (Alza.cz), Xbox One S Shadow of War, Xbox One S Rocket League s filmem Já, padouch 3 na 4K Blu-ray nebo Xbox One S s předplatným služeb Xbox Live a Xbox Game Pass na tři měsíce za akční ceny (6499 Kč za 500 GB verzi, 7777 Kč za 1 TB verzi). Akce běží u všech našich obchodních partnerů do vyprodání zásob.
  • Pouze v síti prodejen a online na stránkách Alza můžete k vybraným televizím získat zdarma balení Xbox One S 500 GB s hrou Forza Horizon 3 úplně zdarma.
  • Pouze v síti prodejen Datart je v prodeji exkluzivní balení konzole Xbox One S 500 GB s hrou Rocket League, filmem Já, padouch 3 na 4K Blu-ray a předplatným Xbox Live na tři měsíce za akční cenu 6499 Kč. Do vyprodání zásob si můžete koupit i balení konzole Xbox One S 500 GB s hrou Forza Horizon 3 + DLC Hot Wheels a hrou Forza Motorsport 7 za 285,9 euro, nebo balení konzole Xbox One S500 GB s hrou Minecraft, předplatným služeb Xbox Live a Xbox Games Pass na tři měsíce za 7490 Kč. V síti prodejen Datart navíc můžete získat bezdrátový ovladač Xbox od 1160 Kč.
  • Vyberte si mezi ovladačem zdarma nebo hrou Forza Motorsport 7 zdarma při koupi nové konzole Xbox One X za 13 999 Kč v síti prodejen CZC.
  • Balení konzole Xbox One S 1 TB s hrami Assassin's Creed Origins, Rainbow Six: Siege, Forza Horizon 2 a Gears of War Ultimate Edition si můžete v síti prodejen JRC zakoupit za 7777 Kč. Navíc můžete od 15. 12. s koupí vybraných balení konzolí získat druhý ovladač zcela zdarma.
  • Budujte, objevujte a bojujte o život s balením konzole Xbox One S Minecraft Limited Edition 1 TB za výhodnou cenu 8999 Kč v síti prodejen JRC a CZC.
  • Při koupi konzole Xbox můžete získat O2 TV na jeden měsíc zdarma. O2 TV nabízí živé vysílání více než stovky TV kanálů s funkcí zpětného zhlédnutí a O2 videotéku s více než 700 filmových titulů, na které se můžete okamžitě podívat.
Watch on YouTube

Read this next