Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ne, na Battlefield 1 naváže druhá světová

Bad Company 3 až později.

Máme tady jedno uvedení na pravou míru. V úterý se šířily zvěsti, že příštím Battlefieldem ve 2018 má být překvapivě Bad Company 3.

Člověk, který s tím přišel, YouTuber AlmightyDaq, se sám přiznal k částečnému omylu, i kvůli insiderským příspěvkům na Redditu, které ho opravovaly nebo to zpochybňovaly.

Situace se má tak, že Bad Company 3 se sice nejspíš skutečně začíná chystat, ale děje se tak ve studiu EA Los Angeles, které původně stálo za Medal of Honor a jinak poskytuje spíš podporu či vyrábí dodatečný obsah. A hlavně Bad Company 3 není cíleno na příští rok, do jeho vydání ještě uplyne hodně vody.

Tou velkou Battlefield hrou na 2018 má být pokračování z prostředí druhé světové války, které bylo vzhledem ke všem okolnostem nejlogičtější a fanoušky očekávané. Chystají ho přímo ti nejpovolanější ze švédských EA DICE, kteří tak hezky zatepla naváží na úspěch Battlefield 1 (Alza.cz) z první světové.

Tuto informaci naznačil jak zmíněný YouTuber, tak i zdroje Eurogameru. Oficiálně to samozřejmě nikdo zatím komentovat nebude, na to je ještě příliš brzy.

Watch on YouTube

Read this next