Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BILANCOVÁNÍ ROKU 2017: český Microsoft

Nejstručnější odpovědi v anketě.

Eurogamer i letos spáchal velkou anketu (nejen) mezi hlavními českými distributory, kterých jsme se optali na největší úspěchy roku či výhled do budoucna. Za česko-slovenskou pobočku Microsoftu o Xbox One odpovídal Samuel Baran z Xbox Teamu a ze všech respondentů v našem seriálu šlo o nejstručnější odpovědi.

1) Jak z pohledu vašich her a působení na trhu hodnotíte právě končící rok 2017 - která vámi distribuovaná hra ve 2017 pro vás byla trefou do černého, které se v ČR/SK nejvíce prodalo (případně kolik kusů? :), co letos překvapilo a co naopak zklamalo?

Sme nadšení z predajných výsledkov Xbox One X, najvýkonnejšej hernej konzoly na trhu, nárastu základne Xbox hráčov a takisto aj rastúceho času stráveného na Xbox Live. Naše interné predajné výsledky nezverejňujeme.

2) Od čeho si nejvíce slibujete ve 2018? Co by měl být z vašeho Q1/Q2 release-listu ten největší trhák a chystáte k němu pro české hráče případně spáchat něco speciálního?

S exkluzívnymi hrami ako Forza Motorsport 7, najžiadanejšou multiplayerovou hrou PlayerUnknown's Battlegrounds, ktorá bola vydaná iba pred pár dňami, a hrami ako Sea of Thieves, State of Decay 2 a Crackdown 3, ktoré vychádzajú v 2018, bude Xbox aj naďalej najlepším miestom, kde si zahrať tie najlepšie verzie konzolových hier minulosti, súčasnosti aj budúcnosti.

Ostatní díly seriálu: Bilancování 2017 očima Comgadu (18.12.), Bilancováni 2017 očima české pobočky Sony (19.12.), Bilancování 2017 dle obchodu Xzone (20.12.)

Read this next