If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nvidia ovladače pro PUBG 1.0

Poslední letošní.

Společnost Nvidia vydala své poslední Game Ready ovladače v letošním roce. Přinášejí podporu pro aktuálně vypuštěnou ostrou verzi 1.0 titulu PlayerUnknown's Battleground na PC, která přidává pouštní mapu a spoustu dalších prvků.

Prý spolupracovala s vývojáři PUBG již během režimu předběžného přístupu do hry, aby společně optimalizovali zážitek ze hraní. V srpnu tak byla do jedné z nejpopulárnějších her současnosti (25 milionů prodaných kusů na PC) oznámena integrace ShadowPlay Highlights, HBAO+ a dalších technologií.

"Tým specialistů na vizuální efekty společnosti Nvidia je vývojářům z PUBG Inc k dispozici, poskytuje jim své zkušenosti s vývojem her a pomáhá studiu do PUBG přidat nejnovější technologie v oblasti grafiky a herní fyziky," praví výrobce grafických čipů.

Nyní tedy Nvidia uvolnila hlavně kvůli PUBG 1.0 nové Game Ready ovladače 388.71 s optimalizacemi a opravami chyb. Hráčům také doporučuje ideální grafické karty pro hraní s 60 FPS na vysoké a ultra nastavení detailů v rozlišeních od 1080p až po 4K.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments