Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

BILANCOVÁNÍ ROKU 2017: studio Bohemia Interactive

I výhled českých vývojářů na 2018.

Náš seriál pokračuje i v prvních dnech nového roku, když se do něj po herních distributorech a obchodech zapojilo domácí vývojářské studio Bohemia Interactive, slavní tvůrci Arma či DayZ. Za ně v anketě odpovídal publishing director Ota Vrťátko:

1) Jak hodnotíte právě končící rok - která hra ve 2017 pro vás byla trefou do černého, které se prodalo nejvíce kusů (klidně započítat i starší hry), co vás letos překvapilo a co naopak zklamalo?

Rok 2017 byl především rokem, kdy jsme investovali do rozvoje studia a nových technologií. Věříme, že hráči našich her to naplno poznají už v tomto roce. Nicméně i tak se nám v loňském roce povedlo vydat několik velmi úspěšných DLC pro Arma 3 v popředí s Laws of War s podporou Mezinárodního červeného kříže, a Jets jako první DLC vytvořené Arma 3 komunitními tvůrci.

Nesmíme zapomenout na Ylands, které sice vyšlo až v prosinci 2017, ale okamžitě si získalo široké publikum na YouTube i mezi hráči. Rádi bychom tímto poděkovali všem za podporu a přejeme Vám v roce 2018 jen to nejlepší.

2) Od čeho si nejvíce slibujete ve 2018? Co by měl být z vašeho release-listu ten největší prodejní trhák a chystáte k němu pro vaše zákazníky případně spáchat něco speciálního?

Pro rok 2018 máme připravenou řadu parádiček, které zcela jistě potěší hráče každého ražení. Nové DLC Arma 3 Tanks přinese do hry nová obrněná vozidla, exkluzivní herní obsah a další novinky. DAYZ vejde do další fáze svého vývoje vydáním bety a chystáme představení tohoto projektu i pro herní konzole.

Další očekávanou věcí je bezpochyby dokončení naší nové survival hry Ylands, která je nyní v Early Access fázi a určitě byste si jí měli vyzkoušet. To ještě není všechno, můžete se těšit na několik dalších nových projektů, které představíme prostřednictvím našeho inkubátoru a tentokrát to nebude jen pro PC!

Ostatní díly seriálu: Bilancování 2017 očima Comgadu (18.12.), Bilancováni 2017 očima české pobočky Sony (19.12.), Bilancování 2017 dle obchodu Xzone (20.12.), Bilancování 2017 podle českého Microsoftu (21.12.), Bilancování 2017: obchod Alza.cz (22.12.), Bilancování 2017: obchod JRC.cz (28.12.)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Arma 3

PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments