If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Paladins: Battlegrounds chtějí smíchat PUBG s Overwatch

Detaily + filmeček.

V době, kdy se řeší, jestli patch pro xboxovou verzi aspoň trochu zlepšil chod PUBG na konzoli, a kdy prý tvůrci dostávají četné nabídky tuto populární hru zfilmovat, se jim objevila nová konkurence, která se chce na jejich úspěchu přiživit.

Paladins: Battlegrounds bude nový režim do tohoto týmového Free-2-Play titulu od Hi-Rez Studios, kteří by v něm rádi zkombinovali právě hratelnost PUBG s Overwatch (Alza.cz). Mluví o něm jako o "první střílečce s hrdiny v žánru Battle Royale", vyjít má někdy letos zdarma pro stávající majitele hry.

Cover image for YouTube videoPaladins: Battlegrounds - Official Trailer

"Ve hře, která byla navržena od nuly pro hraní v týmech, musejí lidé spolupracovat, aby přežili. Podpora se bude snažit, aby udržela ty v první linii naživu, zatímco Damage Champions budou pálit kulky a Flanks se pokusí o jakékoli zneškodnění," praví popisek.

Stovka hráčů se objeví na masivní mapě, která bude třistakrát větší než typická Siege mapa v Paladins. Nasednou na své oře a začnou prozkoumávat, rabovat a klestit si cestu více než čtyřmi tucty základen, zatímco budou sledovat zeppelíny, kteří shazují legendární výbavu. Když zmizí mlha, vypukne boj. Tým, kterému se podaří jako poslednímu přežít ve dvactiminutovém limitu, vyhrává, což prý v takovém počtu lidí nebude úplně jednoduché.

A jak se to liší od PUBG? Dle vývojářů hlavně spoléháním na unikátní schopnosti jednotlivých hrdinů. Správný tým prý bude potřebovat někoho na podporu, někoho na obranu a někoho do útoku.

Aby bylo jasné, jak na tom jsou Hi-Rez Studios dobře a nemají hluboko do kapsy, vypustili na jejich akci Hi-Rez Expo souběžně ještě filmeček "Go to War" propagující základní Paladins:

Cover image for YouTube videoPaladins - Cinematic Trailer - "Go To War"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Paladins: Champions of the Realm

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments