If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 15. ledna

Nová strategie od Segy, změny konceptu DMC5, FF Zodiac Age na PC, nej rok GTA Online...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Sega rozsvícenou žárovkou vábí na 16. ledna, kdy patrně ohlásí letošní hru od Two Point Studios, kteří se k teaseru přidali krátkým videem. Vzhledem k tomu, že jde o bývalé vývojáře z Lionheadu a Bullfrogu, kteří předtím spáchali Fable, Theme Park či Theme Hospital, by to mohlo být zajímavé... předtím si zaregistrovali název Two Point Hospital.

- Jeden YouTuber se snaží zviditelnit spekulací, že prý v Sony už viděli interní předváděčku rané verze Cyberpunk 2077 a měli z ní být velmi nadšeni, ale v příštích dvou letech ještě zbývá hodně práce. Jinak oficiální Twitter účet teď získal verifikaci, takže by se mohlo začít něco dít.

- Grand Theft Auto Online zažilo ve 2017 dosud nejlepší rok (a v prosinci nejlepší měsíc), pochlubil se Rockstar, aniž by upřesnil, jestli mluví o tržbách nebo počtu hráčů. V blízké budoucnosti se máte těšit na další herní módy či nová vozidla.

- Holčičí postava Sakura je mezi 16. lednem až 23. lednem zdarma přístupná všem hráčům Street Fighter 5. Půjde použít ve všech režimech, jakmile hru opatříte Day 1 patchem.

- Final Fantasy XII: The Zodiac Age vyjde pro PC na Steamu 1. února s podporou 60 snímků za vteřinu, ultraširokých monitorů, režimy New Game Plus a Minus, trojí volbou hudby na pozadí a jinými vychytávkami. Cena je však pálka (50 eur), byť ji sníží sartovní 20 % sleva. Součástí bude i Denuvo.

Cover image for YouTube videoFinal Fantasy XII: The Zodiac Age - Steam Announcement Trailer

- Tvůrce Devil May Cry Hideki Kamiya prohlásil, že si dovede představit kompletní změnu konceptu v pátém dílu DmC, něco jako u God of War namísto rubačky spíš realistický filmový akční zážitek, ale prý to je jen jedna z možností, která se před nimi naskytla, takže to neberte jako něco zaručeného.

- Elite Dangerous: Beyond - Chapter One (Q1 2018) zve všechny hráče původní hry do otevřeného betatestu, který proběhne 25. ledna a tvůrci doufají ve zpětnou vazbu.

Cover image for YouTube videoElite Dangerous: Beyond - Chapter One Beta Announcement

- Povídání o updatu mapy ve Fortnite Battle Royale zde.

- Velký update Destiny 2 avizovali Bungie na konec ledna.

- Sega se poprvé pouští do gamblingu s mobilní Free-2-Play aplikací Sega Slots, kde jsou její známé figurky jako Sonic, Super Monkey Ball, Golden Axe a další.

- Zámek z Mario Odyssey ve virtuální realitě:

Cover image for YouTube videoMARIO ODYSSEY CASTLE in VR! - Walkthrough - Custom Built from scratch by me!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments