Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Představení Battlefield 1 Apocalypse

O čtvrtém DLC.

EA dnes přiblížili už čtvrté rozšíření Battlefield 1 (Alza.cz), které se jmenuje Apocalypse a vyjde v únoru (pro předplatitele s Premium). Rozšíří multiplayer tohoto staršího hitu o pětici nových map.

"Konec války, jež měla ukončit všechny ostatní války, je v nedohlednu. Otevřete brány živoucího pekla a zasáhněte do nejhrůznějších bitev zkázné světové války. Krvavá jatka v bahně u Passchendaele a střet rakouských a italských oddílů u Caporetta patří k nejděsivějším bitvám první světové války, charakterizovaným vleklými a urputnými boji o území. Malebná krajina s pšeničnými poli v okolí řeky Sommy se pod náporem dělostřelecké palby mění v peklo na zemi," citujeme popisek výrobce.

Na exkluzivně leteckých mapách London Calling a Razor's Edge budete moci zrealizovat svoje fantazie z prostředí stíhacích soubojů. Ovládněte nebe v novém leteckém herním režimu a vydejte se v Battlefieldu 1 za horizont dosavadních herních zážitků.

Battlefield 1 Apocalypse také rozšíří váš arzenál o novou vojenskou techniku, zbraně a další výzbroj. Díky protileteckému raketometu bojové třídy Assault mohou pěší vojáci podpořit svoje piloty a vážně ohrozit nepřátelské letouny - více o všech novinkách na produktové stránce v češtině.

Čekání na Apocalypse vám může zkrátit zkušební přístup k obsahu Turning Tides - Gallipoli, který bude aktivní až do 22. ledna. V tomto zkušebním přístupu se majitelům základní hry otevře obsah tohoto herního rozšíření se všemi mapami, zbraněmi a vozidly spolu s obsahem předešlých herních rozšíření Battlefield 1 In the Name of the Tsar a Battlefield 1 They Shall Not Pass.

Na konci ledna se předplatitelům programu Battlefield 1 Premium zpřístupní druhá fáze herního rozšíření Battlefield 1 Turning Tides, kterou je kampaň North Sea, a spolu s ní do hry zasáhne britská královská námořní pěchota a vzducholodě třídy C.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments