Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Varování: Devil May Cry HD Collection nebude remasterem

Férový Capcom.

Může k tomu svádět svým názvem, který je takový z historických důvodů, ale realita bude poněkud jiná. Musíme proto ocenit férovost, která rozhodně v těchto případech není zvykem, ale může se mu to vyplatit i s ohledem na spekulovanou pětku.

Capcom na svých stránkách dopředu upozornil potenciální zákazníky, že v herním obsahu Devil May Cry HD Collection (Alza.cz) nebyly učiněny vůbec žádné změny, jen nějaká velmi drobná vylepšení vizuálu.

Jinými slovy, nepůjde tedy o předělávku, jak se mohlo dosud zdát, nýbrž spíš jen o přímý port shodně pojmenovaných verzí z PS3/X360 z roku 2012, tedy re-release pro současnou generaci konzolí a PC (Steam). Tak už to ostatně vypadalo ze screenshotů u prosincového ohlášení.

Jak známo, v digitální i krabicové kompilaci za 30 eur naleznete 13. března staré tři díly - Devil May Cry, Devil May Cry 2 a Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition.

Výrobce také varoval, že některé neherní sekvence ve hře nebyly optimalizovány pro HD displeje. Jistým upgradem bude chod v 60fps.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Devil May Cry HD Collection

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments