Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vábení na Resident Evil 2 remake

Psací stroj.

Nadcházející pondělí, 21. ledna, bude Resident Evil 2 slavit dvacáté narozeniny, což je ideální příležitost pro oznámení dlouho spekulovaného remasteru, zvlášť když se předělávky této hororové série vždy skvěle prodávají a nejspíš ani nejsou tolik pracné.

Capcom učinil určité náznaky, že by se oživení RE2 mělo konat, už v minulosti - viz třeba prázdné okénko v záhlaví oficiálního Twitter účtu, jako by tam nějaká hra po boku ostatních chyběla.

Nyní jeho tvůrčí tým, který si říká Development Team 1 a nedávno se ověřila jeho autenticita, tweetnul něco dalšího, co posiluje hlasy o tom, že je něco takového na spadnutí.

Může se to jevit jen jako nějaká nepovedená fotka pořízená omylem, avšak má hlubší smysl. To v popředí vlevo, z čeho je vidět jen malý kousek, je totiž podle všeho psací stroj.

A právě psací stroje, na kterých se člověk svého času na škole dobře naučil psát všemi deseti, jsou symbolikou značky Resident Evil. Ve starých dílech vždy sloužily jako místo, kde si ukládáte svou pozici.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments