Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo a zlevnění Seven: The Days Long Gone

Už záplatovaná verze.

Polská hra, která doplatila na vypuštění v ne úplně vyladěné podobě a v přehuštěné sezoně před Vánocemi, prosí o druhou šanci. Chce dát všem najevo, že je nyní po záplatách mnohem lepší než dříve, jak pravila i naše nedávná recenze, kde vlastně vydělala na tom, že na ni neměl Milan Bergman čas předtím.

Seven: The Days Long Gone (Alza.cz) je nyní možné vyzkoušet v bezplatném hratelném demu, které je ke stažení ze Steamu či GOG.

Obsahuje celý prolog, který slouží jako takový tutoriál a naučí hráče základní prvky: boje, magii, plížení i převleky.

Fool's Theory a IMGN.PRO se jinak omluvili za porodní bolesti, poděkovali za zpětnou vazbu komunitě a usoudili, že to chce zlevnit plnou verzi hry o 30 procent. Tudíž nyní stojí jen 21 eur, v přepočtu něco málo přes pět stovek, což je za novinku s českými titulky výhodné. Akce trvá jen týden.

Poslední novinkou týkající se tohoto Thiefem inspirovaného, isometrického 3D RPG, je další patch 1.0.7, který vychytává základní herní mechanismy. Například chování lidských protivníků v boji, reakce NPC na mrtvá těla či zvuk, předělaný systém přestrojení a další věci - kompletní seznam změn zde.

Read this next