Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Únik detailů o Red Dead Redemption 2

O denním cyklu NPC či Battle Royale.

Stránka, které by člověk kvůli jejímu názvu TrustedReviews neměl věřit ani zlámanou grešli, přišla s údajnými informacemi o Red Dead Redemption 2 (Alza.cz). Prý se je dozvěděla už loni v srpnu, ale neměla je jak ověřit, to se mělo stát až před pár dny díky obrázkům od Rockstaru v souvislosti s odkladem z jara na říjen. A protože je zřejmé, že se oficiální cestou hned tak něco nedozvíme, nezbývá než vzít zavděk aspoň tímto.

Hra má zůstat věrná konceptu GTA5 a GTA Online, čili rozdělení na singleplayerovou a multiplayerovou část, mezi nimiž můžete jednoduše přepínat. Mezi MP režimy se vyskytuje současný fenomén Battle Royale (PUBG), dále mód Revive and Survive (eliminace nepřátel a snaha o udržení blízkých na životě, na což máte omezený čas), Money Grab (dva týmy soupeří o balík peněz uprostřed mapy, s návratem s lupem zpět na základnu).

Údajně si budete moci koupit stan, který poslouží jako vaše předsunutá základna v pustině, jinak se počítá s událostmi zdarma, kde můžete vydělat peníze a získat extra předměty.

NPC postavy prý budou fungovat na základě denního a nočního cyklu jako v Kingdom Come, takže ve dne má majitel třeba pracovat na výzdobě krámku a s příchodem noci má vše sbalit a zavřít roletu. Přítomné mají být i v mulťáku, kde vám prodají výbavu či zadají mise.

Lákavě zní možnost cestovat vlakem či vedlejší aktivity typu rybaření (jako ve Far Cry 5), lov zvěře, těžba zlata, chov koní či výzvy se zbraněmi. Ty si pořídíte ve městech Armadillo a Ridgewood, která mají být dost zalidněná a můžete se v nich zapojit do riskantního gamblingu, kde buď vyhrajete nebo vše ztratíte. Na neoficiálním tržišti ve slumech si zase seženete výbavu za výhodnou cenu.

Hru prý bude možné sledovat i v pohledu z vlastních očí (nejen v third-personu) a během hraní narazíte na náhodné události, které zahrnují třeba hledání pokladů, dopadení někoho, na koho je vypsaná odměna, nebo pronásledování podezřelých. Doprovodná mobilní aplikace ve stylu Social Clubu má nabídnout různé minihry typu poker, tvrdí TrustedReviews.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments