Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Surge 2 oznámeno

Jinde než minule.

Vzhledem k nedávnému uzavření nové dohody mezi vývojáři a vydavatelem, který si chválil odbyt jedničky, toto není žádným překvapením.

Focus Home Interactive a Deck13 dnes oznámili The Surge 2, nástupce průměrně přijatého sci-fi akčního RPG ve stylu Dark Souls z loňského roku (Alza.cz).

Dvojka vyjde někdy v roce 2019 pro PC a konzole, zatím z ní máme jediný artwork, což výmluvně značí o stavu prací:

"Pokračování si zachová to, co fanoušci i kritici milovali - hardcore boje za pomoci unikátního, dynamického systému s cílením na končetiny, i na hluboký systém rozvoje postavy, přičemž celá formulka bude zásadně rozšířena."

Vše se odehraje v novém prostředí, zdevastovaném městě s většími a ambicoznějšími levely, což prý je možné jen díky vylepšenému, upgradovanému enginu vlastní výroby. Ostatně jinou lokalitu si vyzkoušeli na DLC se zábavním parkem do jedničky. Bitky mají být brutálnější a taktičtější než minule, s ještě více možnostmi.

Jinak klasika: více schopností postavy, více zbraní, implantátů či drony, které se šiknou při utkání s pestrými novými nepřáteli a bossy. Další detaily bychom se měli dozvědět už v příštích dnech díky novinářské prezentaci v Paříži.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Surge 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments