If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarové nároky Sea of Thieves

+ potvrzeny mikrotransakce.

Rare a Microsoft zveřejnili hardwarové nároky PC verze Sea of Thieves (Alza.cz), kter0 jsou jedny z nejpodrobnějších v poslední době. Dozvíte se tam vše, ať už chcete hrát v kterémkoli rozlišení či v 30 fps nebo 60 fps.

Tahle pirátská námořní onlinovka jinak bude obsahovat mikrotransakce. Naštěstí nepůjde o nenáviděné lootboxy, které by mohly pokazit spravedlivost, nýbrž o prémiový obchod přímo ve hře s kosmetickými věcmi. Nestane se tak ovšem hned při březnovém startu.

"Chceme, aby jedinou věcí, o které se lidé v souvislosti se Sea of Thieves bavili, je to, jaké dobrodružství zažili," řekl Eurogameru šéf studia Craig Duncan.

Utrácení skutečných peněz bude jen volitelné pro toho, kdo po tom vyloženě touží, tzn. nic, do čeho by vás hra násilím nutila.

Jednou z prvních koupitelných věcí budou virtální mazlíčkové, kteří budou fungovat jako kterákoli jiná výbava, čili jde o fyzické objekty, které mohou být v držen nejen jejich majitele, ale i ostatních hráčů. Takže třeba pořízení opičky jedním členem posádky zabaví i ostatní živé námořníky na palubě.

Cover image for YouTube video6 New Things Coming to Sea of Thieves (That Weren't in the Beta)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sea of Thieves

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments