Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází mód s volnou jízdou po NFS Payback

Alldrive: Hangout.

EA oznámili, že Alldrive: Hangout, dlouho očekávaný update pro Need for Speed Payback (Alza.cz) vychází právě dnes pro PC, PS4 a X1 verze ve formě zdarma stáhnutelné aktualizace.

Jak víme, dovolí hráčům volnou jízdu po herním světě, aby ho mohli svobodně a pořádně prozkoumat bez jiných povinností, jako jsou právě probíhající závody či plnění nějakých úkolů.

"Můžete se předvést se všemi vašimi vozy a máte perfektní prostředí pro socializaci. Tento mód bude správným místem, kde se domluvíte k honičce s přáteli, pořídíte skvělou fotku vaší party nebo budete jen tak bezcílně brázdit silnice i offroad Fortune Valley," uvedli EA v popisku.

Vedle toho do NFS představili nové mikrotransakce, tzv. Rimonta Packages, které prý dovolí zrychlit vylepšování vašeho vozu, pokud ho chcete proměnit v umělecké dílo. Každý z těchto balíčků je možné zakoupit za herní měnu po dosažení určitého bodu v hlavní kampani hry.

Aktuální update také umožňuje prodat nebo vyměnit všechny Speed Cards, přináší nové variace kouře a mění instant mód i menu.

Read this next