Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kingdom Come na PS4 nejprodávanější krabicovkou v Británii

+ objasnění patchů.

Nejen na Steamu se daří Kingdom Come Deliverance (Alza.cz). Prorazilo i v hitparádě krabicovek ve Velké Británii za minulý týden.

České RPG tam debutovalo na druhé příčce, když předstihlo evergreen GTA5. FIFA 18 byla první jen kvůli tomu, že existuje pro více platforem, pokud by se poměřovaly samostatně jen jednotlivé verze her, vyhrál by titul Warhorse v PS4 verzi i nad fotbalem od EA Sports. Kingdom Come také celkově utrželo více peněz než FIFA, která byla zlevněná.

Na druhou stranu, hodnotu těchto dat trochu snižuje, že se v Británii prodalo za minulý týden "jen" 320 tisíc kusů krabicovek napříč platformami, což je méně, než kolik má nyní Kingdom Come na Steamu, aktuálně se 418 tisíci majiteli PC verze (SteamSpy).

  1. FIFA 18
  2. Kingdom Come: Deliverance
  3. Grand Theft Auto V
  4. Monster Hunter World
  5. Bayonetta 2
  6. EA Sports UFC 3
  7. Shadow of the Colossus
  8. Call of Duty: WWII
  9. Mario Kart 8 Deluxe
  10. Assassin's Creed Origins

Warhorse jinak považovali za nezbytné objasnit systém patchů, které jsou na konzolích pozadu kvůli nutné certifikaci ze strany Microsoftu a Sony, s čímž nic neudělají. Postěžovali si i na to, že někteří recenzenti odmítli instalaci Day 1 patche, kvůli čemuž testovali více zabugovanou hru než ostatní - nemluvě o uspěchanosti při snaze o prvenství, kdy tak mnohé recenze byly spíš letmými dojmy než uceleným hodnocením.

Verze 1.1 dne 13. února přidala do PC/PS4/X1 verzí hry nové události, vylepšila animace v dialozích, vybalancovala získávání peněz a zkušeností, stejně jako statistiky zbraní a brnění, vylepšila boje i reakční čas NPC, lukostřelbu a další věci. Verze 1.2, kterou jsme recenzovali my, vylepšovala stealth zabití, opravovala další questy, řešila plynulejší špinění oblečení a přinesla různé optimalizace.

Hotfix 1.2.5. se má zabývat nereagujícím R2 tlačítkem v boji a opravovat další questy. Zásadním updatem, na kterém se nyní pracuje, bude v dohledné době 1.3. Zajistí funkci pro uložení hry při jejím vypnutí, po které mnozí volali (byť to řeší mody), dále vylepší ovládání páčení zámků na ovladači, vylepší kapsářskou minihru, opraví další questy atd.

Read this next