Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už oficiálně Burnout Paradise Remastered

Detaily, obrázky, trailer...

Pouhých pár minut EA trvalo, než po úniku fotky plakátu z obchodu vyrukovali s oficiálním oznámením, včetně prvních screenshotů, traileru a detailů.

Takže ano, dlouho spekulovaný Burnout Paradise Remastered pro PS4/X1 (Alza.cz) se skutečně koná a skutečně vyjde toho 16. března 2018, krabicově i digitálně za 35 liber (tisíc korun). Uživatelé služby EA Access budou moci začít hrát už 9. března po dobu deseti hodin. Ba co víc, vznikne dokonce i PC verze na Originu, ale ta až malinko později.

Watch on YouTube

Na PS4 Pro a Xbox One X budou tyto destruktivní arkádové závody běžet v 60 snímcích za vteřinu v rozlišení 4K, do nějž prý bylo vše pečlivě znovu vytvořeno. O konverzi se postaralo studio Stellar Entertainment, které učinilo "celou řadu technických vylepšení pro hezčí grafiku, včetně textur ve vysokém rozlišení".

V balíčku najdete vedle základní hry všechny přídavky: Big Surf Island, Party Pack, Burnout Bikes, Boost Special, Legendary Cars, Cagney Update, Toys, Cops and Robbers Pack. Bude to jinak vůbec poprvé, co se zvětšení herního světa (Big Surf Island) dostane na počítače.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Burnout Paradise

PS3, Xbox 360

Burnout Paradise: The Ultimate Box

PS3, Xbox 360, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments