If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Zvířata ve Far Cry 5: Kdo loví koho?

Pětiminutový sestřih.

Podle jakého klíče se designéři rozhodovali, která v přírodě volně žijící zvířata do hry zařadí a která ne? A jaké interakce s hráčem vlastně budou mít, budou si ho hodně všímat a zapojovat se aktivně do hratelnosti, stanou se přirozenou součástí herního světa? Právě těmito tématy se zabývá další, pětiminutový sestřih z brzkého Far Cry 5 (Alza.cz), který navázal na nedávné povídání o psovi.

Cover image for YouTube videoThe Animals of Far Cry 5: Who's Hunting Whom? - IGN First

Nepůjde zdaleka jen o jeleny, vlky, krávy, býky (ty si nebudete chtít rozlobit) či medvědy (lovící ryby a schovávající se v jeskyni), nýbrž o celou řadu i menších divokých zvířat, která se běžně vyskytují v severoamerických Rocky Mountains. Ve hře má fungovat kompletní ekosystém, kdy skoro každé zvíře má svého predátora. Chování zvířat má dávat smysl v míře, v jaké to v minulých dílech nebylo.

Když budete chtít, můžete se soustředit na lov, což má být nejsnazší cesta, jak si ve Far Cry 5 vydělat peníze. Každé zvíře prý bude představovat pro hráče příležitost, což souvisí i s tím, že kult odřízl zásobování města, takže si musíte sehnat maso jinou cestou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Far Cry 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments